0752 246 702 Luni-Vineri 8-17

VEKA Softline 70 ad

Design clasic, muchii rotunjite

SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil atât în variantă necoplanara, cât și în variantă semicoplanara, având adâncimea profilului de 70mm, două garnituri de etanșare și o geometrie internă împărțită în 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile ușor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 70AD se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioară, inclusiv culisante în plan paralel. Mai mult, SOFTLINE 70AD permite realizarea de ferestre cu deschidere exterioară.

Sistemul SOFTLINE 70AD este intercompatibil cu sistemul SWINGLINE, în toc, cercevea, montant și baghetă. Sunt disponibile toate profilele auxiliare în sistem complet.

Din punct de vedere static, se pot realiză în condiții de garanție ferestre oscilobatante într-un singur canat cu o suprafața maximă de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele albe și cu o suprafața maximă de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml și Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele color.

Valorile optime ale izolării termice, de până la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obține în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea pereților exteriori de 3 mm respectă cu strictețe prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasă A” și corespunde normativului european SR EN 12608-clasă A. Rigidizarile din oțel zincat de minim 1,5 mm asigură ferestrei stabilitate și funcționare îndelungată. Datorită configurației faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (în funcție de baghetă utilizată), atât pentru ramele fixe cât și pentru cele mobile.

Sistemul SOFTLINE 70AD este disponibil în aproape 50 folieri în culori RAL, în imitații de lemn sau în folieri metalice termorefractare, pe ambele fețe, numai în exterior sau numai în interior. De asemenea, sistemul permite placări cu aluminiu.