0752 246 702 Luni-Vineri 8-17

VEKA Ekosol 70

Stabilitate și funcționare îndelungată

EKOSOL 70 este un sistem culisant cu o adâncime a profilului de 70 mm și o geometrie internă împărțită în 3 camere de izolare. EKOSOL 70 are un design clasic conferit de muchiile ușor rotunjite.
Cu sistemul EKOSOL 70 se pot realiza ferestre culisante în diferite variante constructive. Sistemul este compatibil cu seria SOFTLINE 70AD.

Din punct de vedere static, se pot realiză în condiții de garanție ferestre culisante în două canate, alb/color, cu dimensiunile maximale ale cercevelei Lmax = 1,0 ml; Hmax = 1,5 ml.

Grosimea pereților exteriori de 3 mm respectă cu strictețe prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasă A” și corespunde normativului european SR EN 12608-clasă A. Rigidizarile din oțel zincat de minim 2 mm asigură ferestrei stabilitate și funcționare îndelungată. Datorită configurației faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 24 mm, în funcție de baghetă utilizată.

Sistemul EKOSOL 70 este disponibil în aproape 50 folieri în culori RAL, în imitații de lemn sau în folieri metalice termorefractare, pe ambele fețe, numai în exterior sau numai în interior. De asemenea, sistemul permite placări cu aluminiu.