0752 246 702 Luni-Vineri 8-17

VEKA Effectline

Sistem complex și fiabil

EFFECTLINE este un sistem necoplanar având adâncimea profilului de 70 mm, două garnituri de etanșare și o geometrie internă împărțită în 5 camere de izolare. Sistemul EFFECTLINE are un design clasic, cu muchiile ușor rotunjite.

Cu sistemul EFFECTLINE se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioară.

Sistemul EFFECTLINE este intercompatibil cu seriile SOFTLINE 70AD și SWINGLINE, în toc, cercevea, montant și baghetă. Sunt disponibile toate profilele auxiliare în sistem complet.

Din punct de vedere static, se pot realiza în condiții de garanție ferestre oscilobatante albe într-un singur canat cu dimensiunile de Lmax = 1,2 ml și Hmax = 1,5 ml.

Valorile optime ale izolării termice, de până la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obține în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea pereților exteriori de 3 mm respectă cu strictețe prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasa A” și corespunde normativului european SR EN 12608-clasă A. Rigidizarile din oțel zincat de minim 1,5 mm asigură stabilitate ferestrei și o funcționare îndelungată. Datorită configurației faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 42 mm (în funcție de baghetă utilizată), atât pentru ramele fixe cât și pentru cele mobile.