0752 246 702 Luni-Vineri 8-17

VEKA Alphaline 90

Design clasic cu muchii rotunjite

ALPHALINE 90 este un sistem necoplanar cu adâncimea profilului de 90mm, trei garnituri de etanșare și o geometrie internă împărțită în 6 camere de izolare. ALPHALINE 90 are un design clasic cu muchii ușor rotunjite.

Cu sistemul ALPHALINE 90 pot fi realizate toate tipurile de ferestre, inclusiv culisante în plan paralel. Sistemul este completat cu profile auxiliare care oferă posibilitatea cuplării ferestrelor în plan, la unghi de 900 sau la unghiuri variabile.

Din punct de vedere static, se pot realiză în condiții de garanție ferestre oscilobatante într-un singur canat cu o suprafața maximă de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,4ml) pentru ferestrele albe și cu o suprafața maximă de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml și Hmax = 2,4ml) pentru ferestrele color.

Valorile ridicate ale izolării termice, de până la Uw de 0,8 W/m2K, se pot obține în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit. Tocmai de aceea, sistemul ALPHALINE 90 este certificat de Passive Haus Institut Dr. Wolfgang Feist.

Grosimea pereților exteriori de 3 mm respectă cu strictețe prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasa A” și corespunde normativului european SR EN 12608-clasă A. Rigidizarile din oțel zincat de minim 1,5 mm asigură stabilitate ferestrei și o funcționare îndelungată. Datorită configurației faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 50 mm (în funcție de baghetă utilizată), atât pentru ramele fixe cât și pentru cele mobile.

Sistemul ALPHALINE 90 este disponibil în aproape 50 folieri în culori RAL, în imitații de lemn sau în folieri metalice termorefractare, pe ambele fețe, numai în exterior sau numai în interior. De asemenea, sistemul permite placări cu aluminiu.