0752 246 702 Luni-Vineri 8-17

VEKA Softline 82

Performanță energetică ridicată

Cea mai nouă și mai inovativa soluție VEKA, SOFTLINE 82 este un sistem de profile complet care îmbină performanță energetică cu designul elegant și armonios. Având muchii ușor rotunjite, SOFTLINE 82 îndeplinește cerințele europene actuale de izolare termică, dar este construit să răspundă și cerințelor viitoare de izolare termică și conservarea energiei.

Sistemul se remarcă printr-o geometrie internă deosebită, cu 7 camere interioare de izolare termică în toc și 6 camere în cercevea, precum și o adâncime constructivă de 82 mm. Pentru un plus de protecție împotrivă curentului sau a umidității, SOFTLINE 82 vine cu un al treilea rând de garnituri de etanșare (garnitură mediană).

Cu sistemul de profile din PVC SOFTLINE 82 pot fi realizate toate tipurile de ferestre termopan cu deschidere normală, inclusiv ferestre și uși culisante în plan paralel. Sistemul este completat cu profile auxiliare care oferă posibilitatea cuplării ferestrelor în plan, la unghi de 90gr sau la unghiuri variabile.

Grosimea pereților exteriori de 3 mm respectă cu strictețe prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasa A” și corespunde normativului european SR EN 12608-clasă A. Rigidizările din oțel zincat de minim 1,5 mm asigură stabilitate ferestrei și o funcționare indelungată.

Sunt posibile vitrari de la 24 mm la 52 mm (în funcție de baghetă utilizată), atât pentru ramele fixe cât și pentru cele mobile.

Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil în aproape 50 folieri în culori RAL, în imitații de lemn sau în folieri metalice termorefractare, pe ambele fețe, numai în exterior sau numai în interior. De asemenea, sistemul permite placări cu aluminiu.