0752 246 702 Luni-Vineri 8-17

Sustenabilitate

VEKA înseamnă calitate și acest lucru se vede în orice activitate intreprinsă. De la testarea materiei prime și a produsului în diverse stadii ale procesului de fabricație, până la indicatorii stricți de calitate sub care sunt prestate serviciile către client și activitățile de logistică.

VEKA este liderul mondial în domeniul producției de profile PVC destinate confecționării de tâmplărie termoizolantă, cu o experiență de peste 40 de ani. Fie că vorbim de ferestre, uși, rulouri sau obloane, orice produs care are la bază un profil de clasa A de la VEKA reprezintă o investiție sigură în calitatea germană de tradiție.

Calitatea unei ferestre se bazează, în primul rând, pe stabilitatea profilului. Proporțional cu aceasta, crește rezistentă la colțuri, iar efectul antiefracție este mai sigur (datorită stabilității elementelor de feronerie). Rezistentă în exploatare este garantată pentru o perioadă îndelungată de timp. Ferestrele și ușile din profile VEKA sunt recunoscute pentru rezistentă deosebită datorată, mai ales, faptului că grosimea peretelui exterior de 3,0 mm (±0,2mm) respectă cu rigoare normă europeană pentru uși și ferestre (EN 12608) în clasă superioară de calitate: clasa A.

Datorită construcției mai robuste și a PVC-ului mai dur, tâmplăria termoizolantă realizată din profile de clasa A se remarcă totodată printr-o durată de viață mai mare față de clasicul termopan. Profilul este coloana vertebrală a unei ferestre și trebuie să susțină atât greutatea pachetului de sticlă, cât și fixarea feroneriei. Acest lucru trebuie făcut atât sub arșița soarelui, cât și în urma ciclurilor îngheț-dezgheț. Astfel, datorită celor 3 mm de grosime a pereților exteriori ai profilului, în condiții de folosire normală, tâmplăria de clasa A poate avea o durată de viață estimată la peste 50 de ani.